søndag 25. april 2010

Siste uka

På Tirsdag hadde jeg som sagt koselig besøk av Marthe og Tone som ville se lille Johannes. Kjempe trivelig. (Se eldre innlegg)
Torsdagen var vi på helsestasjonen med Johannes. Synes det var greiere å dra dit enn at de kom hjem til oss på hjemmebesøk, da fikk vi veid han samtidig å. Siden sist (14/4 - 22/2) har Johannes lagt på seg fra 3505kg til 3760kg, altså ca 250gr å det er bra. Fornøyd med det :)
På ettermiddagen var det dugnad i borettslaget her med raking og klipping av busker å forefallende arbeid. Som vi trudde var det jo selvfølgelig ikke alle som stilte opp, men sånn vil det vel bestandig være. Vi fikk jo gjort en del lell da, å fikk det litt triveligere her inni "tunet" vårt.
Lørdagen kom jeg over at Trondheims turnforening hadde lagt ut nye kurs som starter 10. mai i aldersgruppen 2-4 år. Var raskt med å melde på Julie, da det er mange på bhg som er med på turn, å de skryter sånn av at det er så bra. Så da må vi prøve ut det, trur det kan være arti for Julie. Gleder oss til det begynner :)
Tok oss også en bytur i det fine været som var. Var stappfullt med folk i byen. Med finvær og salg ligger ikke trønderan på latsiden.
Ble ikke så mye shopping da, men jeg fant i en fin turn drakt og turn sokker på H&M til Julie til hun skal begynne på kurs. Hun lurte også mamman sin til å kjøpe solbriller, en jo-jo, å ei drikkeflaske fra H&M.
Var kosedagen til Julie i dag dette :)
I dag, Søndag har vi vært ut her i "tunet" i hele dag. Gikk ut kl 11, å gikk ikke inn før kl 18. Da var Julie sliten. Sovnet ganske fort da hun la seg. Frisk lufta tar på den gitt.
Heldigvis var det flere unger ute her i dag, så vi koste oss med de.
Christian monterte opp gassgrillen, så vi håper på grilling ganske fort. Grillsesongen er i gang den gitt, pappa ;)
Ellers har vi hatt årets første middag ute på verandan i dag.
Jaja, det var oppdateringene den siste uka, for de som måtte være intressert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar