tirsdag 27. juli 2010

Årets sommerferie.

Da er det lenge siden det har vært noe blogging fra min side. Kom hjem fra sommerferie i går, å har ikke hatt så mye tilgang til nett de siste ukene mens vi har vært bort..men jeg fortsetter der jeg slapp..

Hunderfossen ble en skuffende opplevelse. Ikke på grunn av alle aktivitetene/opplevelsene de har der..men pga av været vi fikk. Da vi først kom til parken begynte det å lysne opp, å jeg trudde vi skulle få bli heldige med været. Gikk forbi barnebassenget som de hadde der (noe som er nytt for i år) å Julie hadde så lyst til å bade. Men jeg sa til henne at vi måtte vente til det kom litt mer sol. Så vi prøve radiobiler, vikingeskipet, rafting å forskjellige andre ting som Julie kunne være med på. I Hunderfossen er det nemlig slik at alle aktiviteter/opplevelser går etter høyde. Så er du mindre enn 100 cm så er det ikke så mye å være med på. Julie bekket akkurat over. Litt uttpå dagen begynte det å regne..å ikke bare litt regn. Det høljet ned. Måtte til slutt gå i bilen å hente regntøy til Julie å jakker til oss. Så sto vi lenge under tak for å håpe at det kanskje kunne gi seg..men vi måtte til slutt bare gi opp å vende skuffenede å lei oss tilbake til hotellet uten å få opplevd halvparten engang. Da var vi gjennomvåte å lei. Jeg sprang fort innom en sovenir butikk for å kjøpe ett hver sitt troll til Julie & Johannes, måtte jo ha en sovenir, så kjørte vi tilbake til hotellet.
Framme på hotellet måtte jeg få med meg Julie inn i dusjen for å få varmet henne å få på henne rene å tørre klær, å prøve å henge opp klærne så godt som det kunne gjøres på hotellrommet.
Bestilte oss så en pizza fra nærmeste pizzafabrikk, for vi var så slitne å lei oss alle sammen.
Å stakkar Johannes måtte ligge tålmodig i vognen hele tiden. Ville ikke ha han opp i bæreselen når det regnet sånn..men heldigvis er han en tålmodig gutt så det gikk bra.
Når man bestiller tur til slike parker er man sannelig avhengig av at været er bra, å vi var skikkelig uheldig i år. Neste gsng vi skal i Hunderfossen skal vi bestille en pakke med to dager i Hunderfossen isteden for en.

Dag 2 var vi i Lilleputthammer. En park som lå ca 50 meter fra hotellet vi lå på. Fin park det også, men mye mindre enn Hunderfossen. Tok noen karuseller, berg å dal baner, noe som het oldefarsbiler å Olas froskehopp, tog som gikk rundt hele parlen å vannbåter. Julie ville kjøpe seg dukkene av maskotene i parken: Ola & Hedde å fikk selvfølgelig lov til det. Det ble også en T-skjorte, matboks å drikkeflaske med logoer av parken. Var heldigere med været i dag, takk å lov...var varmt, men overskyet med noen regnbyger. Men ikke på langt nær som i går.
Hadde en fin dag i Lilleputthammer :)
En trøst oppi alt en at Julie er såpass lita enda at hun ikke skjønner alt hun gikk glipp av i Hunderfossen..så får vi håpe på bedre vær neste gang vi er på besøk dit.

Etter at vi hadde vært i Lilleputthammer i 5-6 timer satte vi snuten oppover mot Dombås. Vi skulle bo hos en kamerat av Christian å kona hans: Arve & Susanne som bor på Dombås i to dager. De har netopp fått en liten jente baby, Sophie..å det var bra forskjell på Johannes å henne ja..Johannes var nesten som en liten kjempe i forskjell. Rart hvor fort man kan vokse på 3-4 mnd. De blir jo nesten dobbelt så store.

Da vi hadde vært på Dombås i to dager med fint vær kjørte vi hjem. Jeg synes det er så koselig å kjøre over Dovrefjell, mye fin natur å se..å spennende å se om du skjer noe moskus. Så det var mange som hadde stoppet ved bilveien å speidet etter moskusene. Hadde vært arti å skjedd en en gang. Stoppet å tok bilder av snøhetta.
Var egentlig meningen at vi skulle kjøre trollstigen på vei hjem, men det ble ikke likevell denne gang. Får håpe det kan bli en annen gang, for har virkelig lyst til å kjøre der.

Var godt å komme hjem igjen, men vi var bare hjemme ei natt før vi dro utover på hytta til foreldrene til Christian, Selnes på Fosen. Har vært der ei uke nå. De første 4 dagene var det regn, regn å atter regn.. men det lysnet opp mot helgen. Så i går kom vi hjem fra sommerferie. Var litt godt egentlig. Blir skikkelig godt å komme i skikkelige rutiner igjen, både med leggetid av unger på kveldstid osv.
Det er så rart med det..det er godt å reise bort på ferie, men det er skikkelig godt å komme hjem igjen å ja.

Blir bilder fra sommerferien vår så fort jeg får lastet opp bildene på dataen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar