mandag 7. juni 2010

Dagen i dag.

Dagen begynte med at jeg dro oppover til legesenteret for å ta noen blodprøver. Før jul tok jeg noen blodprøver som viste at jeg hadde noe høyt kolesterolnivå, så legen min ville at jeg skulle ta en ny prøve da svangerskapet var over. Så i dag dro jeg for å ta disse prøvene så får man se hva resultatet blir denne gangen. Er nok litt spent ja, i å med at både mamm & pappa har det, trur noen av besteforeldrene mine hadde det å..så kan være noe arvelig.

Naboen til mamma & pappa skrev på profilen sin på FB i går at det var åpent lekested i hagen/huset deres i de dagene barnehagen var stengt, så i dag dro vi på besøk til de. De har både trampoline, disser, rutsjebane og sandkasse så der koste ungene seg. Godt for Julie å få leke med andre barn. Merker at hun er i den alderen at det er viktig, er kjedelig for henne de dagene hun må være hjemme fra barnehagen. Å bare den siste tiden har hun blitt så "veslevoksen" å "småfrekk", merker stor forskjell bare den siste måneden. Er vel en periode hun må gjennom, kanskje i forhold til litt sjalusi til broren sin å. Merker at hun har blitt ei ordentlig stor jente ja.

Kl 4 var det klart for turn igjen da. Nest siste gangen nå før sommerferien. På turninga var det en gutt som var så uheldig å komme borti Julie med hodet sitt mens de holdt på å hoppet, slik at Julie begynte å blø neseblod. Julie hylskreik, ble nok litt hysterisk å redd over blodet hun så, men gikk heldigvis fort over. Må regne med litt svinn i hverdagen.

Da vi kom hjem fra turninga fikk vi besøk av søstra til Christian Grethe å guttene hennes Marcus & Sander på 4 og 5 år som kom å lekte med Julie. Nabojenta vår Oda kom også ut. Julie leker så godt med henne.
Å de herjet, å herjet å herjet...
Var ei sliten jente som la seg i kveld kl 8, sovnet med en gang.
Har vært en innholdsrik dag i dag selv om barnehagen er stengt.

2 kommentarer:

  1. Lykke til med prøvan:-) Får håpe det går bra.
    Ja det kan bli kjedelig te storesøstren te tider, har tænkt mang en gang at litja sku ha hatt ei tvillingsøster,men da har det væl blitt my krangling å,hehe.
    Men nå i denne streiken så har æ jo 5 unga under 6 år så har heldigvis masse leikekompisa, viss it har det blirr fryktelig kjedelig og sikkert dyrt også (turer te byen osv).Kos dæ me besøk av Tone i dag da,må no møtes alle snart igjen:-)

    SvarSlett
  2. Takk for det Marte :)

    SvarSlett