mandag 21. juni 2010

Helga.

I helga var vi altså fra hverandre alle sammen. Julie dro Fredag til Namsskogan familiepark sammens med søstrene til Christian å familiene. Jeg å Johannes ble med mamma & pappa på hytta, og Christian var hjemme med arbeidshelg. Trur vi koste oss alle sammen :)
I regnværet på hytta satt vi å så konge-bryllup på Lørdagen, så koselig altså.
Så fin Victoria å Daniel var :)
Men var ikke alle kjolene som var like fine etter min smak da.
Regnet med de får terningkast av Jan- Thomas i neste se å hør.

Johannes koser seg på hytta.
På Søndag formiddag før vi dro hjem fra hytta gikk vi oss en tur innover i skogen. Hera, golden retriver hunden til mamma & pappa for å snuste neddi gresset. Plutselig så vi at hun hoppet opp i været. Det visste seg at hun hadde blitt bitt av en huggorm i snuten. Stakkars Hera.
Da ble vi nokså stresset over hva vi skulle gjøre. Ringte dyrlegen som var på vakt i Åfjord kommune, å han sa at vi burde dra nedover, for dette kunne være alvorlig. Vi ble nok litt redde å skeptiske alle sammen. Tenker bestandig det verste når det skjer slike uforutsette ting.
Mamma, pappa og Marius dro nedover til dyrlegen med Hera, å en time senere kom de tilbake.
Hera skulle få to liter intrevenøst væske i pose, en motgift, måtte ligge helt rolig mens hun fikk det. Mamma & pappa fikk heller ikke lov til å dra hjem, da Hera måtte være helt i ro. Så mamma måtte ringe arbeid å fikk heldigvis ordnet seg fri. Heldigvis gikk det bra, men hun ble veldig hoven på snuten stakkar..
Bare tenker på om det hadde vært Julie som hadde blitt bitt mens hun sprang i gresset, skummelt. Må ha på støvler når man springer i gresset, for er ikke å spøke med disse huggormene altså.

Posen med væsken Hera skulle få i seg, 2 liter til sammen.

En ganske slapp Hera som har blitt bitt av huggormen på snuten. Veldig hoven på snuten stakkar.


Før helga fikk jeg vite at prøvene jeg tok for kolesterol var helt fine, å det var bra :)

1 kommentar:

  1. Stakkar hund:-(Bra det gikk bra da...Fine bilder av litjgutten,nydelig.


    Ms

    SvarSlett