søndag 6. juni 2010

Lang helg på Fosen.

Torsdag morgen pakket vi sakene våre å dro på hytta på Selnes på Fosen. Hadde fått lånt hytta til foreldrene til Christian. Torsdag å Fredag regnet det, men på Lørdag ble det knall vær med sol. Da ble det grillings og en tur ned til fjæra. Christian fikk også klippet plena å vasket bila. Det var virkelig godt å komme seg litt bort fra byne, så denne helga hadde vi godt av alle 4. Har aldri vært helt alene på hytta før, har bestandig folk sammens med oss når vi er der, men dette var virkelig godt. Frister til gjentagelse ja, så jeg håper ikke det blir så lenge til vi får låne hytta igjen.

Hytta




Johannes koser seg i vogna.


Julie hjelper faren sin med å vaske bil.
(Det kan no diskuteres hvor mye til hjelp hun egentlig var..hehe)
Her er bildene fra turen i fjæra, Julie stor koser seg med å kaste steiner ut i vannet.












Julie leker seg med traktorene til bonden.




Tusen takk for ei fin helg Christian, Julie og Johannes.
Det har virkelig vært ei fin helg :)
(Men godt å komme hjem igjen å da.)












2 kommentarer:

  1. Så koselig, fin hytte da:-) Godt med sånne tura å, vi e også alltid mange sammen så sjelden vi kun drar alene, men ska jo bygg oss hytte om nånn år å da blir det:-)Så stor litjen har blitt da.

    MS

    SvarSlett
  2. Ja, det var skikkelig godt. Blir nok ei stund til neste gang vi får være der helt alene, men blir nok noen turer lell i løpet av sommeren. Har vært godt med egen hytte ja, men høyest på ønskelisten står eget hus :)

    SvarSlett